Kurs

Mindfulnesskurs – vinter 2019

8-ukers kurs Mindfulnessbasert Stressreduksjon (MBSR) starter tirsdag 15. januar 2019 kl. 1730-1930. Les mer om innholdet i kurset under MBSR-fanen.

Det blir samlinger på følgende datoer:

1. samling tirsdag 15. januar – tema: Introduksjon – hva er mindfulness?

2. samling tirsdag 22. januar – tema: Hvordan oppfatter vi virkeligheten?

3. samling tirsdag 5. februar – tema: Å være tilstede i eget liv

4. samling tirsdag 12. februar- tema: Stress – hvordan påvirker det deg?

5. samling tirsdag 19. februar – tema: Stress – hvordan håndterer du det?

6. samling tirsdag 12. mars – tema: Kommunikasjon

Heldagssamling søndag 17. mars kl. 10-15 – tid til fordypning i egen praksis

7. samling tirsdag 19. mars – tema: Å ha tillit til deg selv

8. samling tirsdag 26. mars – tema: Oppsummering og veien videre

Sted

Kursene holdes ved: Institutt for Psykologisk Rådgivning, Christian Michelsensgate 4, 5012 Bergen, kurslokaler i 2. etasje.

Pris

Kursavgiften er på kr. 5.500,- og inkluderer åtte to-timers samlinger, en heldagssamling, lydfil med øvelser, og en arbeidsbok.

Påmelding

Det er plass til 12 deltakere pr. kurs. Det blir satt opp venteliste dersom interessen er stor. Det forutsettes minimum seks deltakere for å gjennomføre kurset.

Påmelding sendes på e-post til scholz@ipr.no. Navn, fakturaadresse og telefonnummer må stå i påmeldingen. Det er viktig at du vet at du kan delta på minst seks av de åtte hovedssamlingene, og helst heldagssamlingen, før du melder deg på. Dette er både av hensyn til eget læringsutbytte og til gruppen som helhet. Påmeldingen er bindende fra en uke før kursstart, og kursavgiften må betales i sin helhet ved avmelding etter dette.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller er usikker på om dette er noe for deg. Jeg svarer på spørsmål fortrinnsvis via e-post.

Merk! Helgesamlingene er åpne for tidligere deltakere på MBSR kurs eller tilsvarende, gjennomført her eller hos andre, dersom det er ledige plasser. Ta kontakt for påmelding.